Fungerande och fin

Publicerat klockan 22:41:14 i: Dagbok
Idag fick jag äntligen ett samtal från NetOnNet. Efter mycket om och men bestämdes det att jag skulle få tillbaka pengarna och slippa vänta på reparationen. Jaha, men det var ju trevligt med lite väntetid på det beslutet. Det hela slutade i alla fall med att jag nu köpt en ny dator. En jättefin vit Vaio. Som fungerar. Och den är fin, nämnde jag det? Fin. Fungerande och fin, alltså. Min splitternya dator. Kul!

Jag kan flyga, jag är inte rädd?

Publicerat klockan 13:37:24 i: Dagbok
Idag är det tisdag och i övermorgon bär det alltså av till Grekland. Jaha. Flyga var det ja. Jag är flygrädd. Filip däremot, han ser mycket fram emot det där med att flyga. Han till och med hoppas att det kommer att regna när vi åker hemifrån. För att vi åker bort från det tråkiga vädret då, alltså. Allt jag kan tänka på är turbulensen som ibland uppstår när man flyger genom moln. Jag undrar om vi kommer fram och jag undrar i vilket skick vi kommer fram i sådana fall. Jag hoppas det är fint väder när vi åker. Jättejättefint.

Jaha, nähe. Jag börjar bli stressad angående det här. Försöker fokusera på mitt kaffe och Grey's Anatomy. Hoppas att det inte kommer in människor skadade av en flygolycka eller så.

En sådan söndag

Publicerat klockan 21:51:57 i: Dagbok
Söndag och trött. Igår var det kräftskiva mitt ute i ingenstans med många trevliga människor. Det åts paj, sallad, bröd och kräftor. Det sjöngs snapsvisor och skålades. Det bjöds på välkomstbål och tipsrunda. Det var efterrätt med kaffe. Det var dansgolv och det var en inomhuspool. Vi kom hem runt halv fem imorse och idag har varit en seg och trött dag. Betydligt värre än det borde på grund av en envis förkylning. Dock tror jag att förkylningen håller på att ge med sig och det glädjer mig.  

I fredags flyttade min lillasyster hemifrån och är numera bosatt i en mysig gränd på Gotland. En sådan där med rosenbuskar på sidorna. Imorgon börjar verkligheten, och det känns sådär extra bra att vi åker till Kreta på torsdag. En vecka i solen och det känns lägligare än någonsin.

Nu har vi en Beck-film igång som jag ska titta på.
Visa fler inlägg