En konfliktdans

Publicerat klockan 22:36:25 i: Dagbok
Dagen har jag tillägnat studier. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det känns som om jag snart faller ihop till en klump på golvet, sover i hundra år och det enda jag kommer drömma om är organisationsutveckling och kommunikation. VOSKOMK!
Det har varit intensivt på sistone. Jag kan inte säga att jag inte haft lugna stunder, för det har jag. Jag kan däremot säga att inte en enda av dessa lugna stunder har varit lugn egentligen. Det finns så mycket man borde göra. Det svårt att veta vad man ska fokusera på. Det är väl så det är ibland.

En katt i hallen

Publicerat klockan 14:26:04 i: Dagbok
Igår inträffade en märklig grej när jag skulle gå och sova. Jag gick ut i hallen, som jag har gemensamt med en granne. Jag såg att mina skor låg huller om buller i skohyllan och satte mig ner för att ställa ordning. Plötsligt ser jag en tjock katt sitta där mina skor annars brukar vara, något jag inte direkt väntade mig. Jag kände igen katten och brukar se den utomhus så efter mycket om och men och lite lockande släppte jag ut den. Stackars kissen. Den måste ha kommit in med min granne om dörren stått öppen ett längre tag. Märkligt dock eftersom det är två dörrar som måste passeras för att komma till hallen.

Plötsligt händer det

Publicerat klockan 13:35:08 i: Dagbok
Att det ska vara så svårt att lägga energin på rätt saker, i det här fallet kurslitteraturen. Plötsligt ser diskberget lockande ut. Min dammtröskel kanske har nått sin kant just precis idag? Jag kanske ska ta tag i att lära mig den och den och den låten på gitarr? För att inte tala om min blogg. Den är aldrig så väluppdaterad som inför en tenta. Jag funderar på att laga avancerad mat utifrån recept. Man kanske skulle ta och tvätta? Sortera kläder? Idag har jag till och med lagt tid på att bädda sängen.
Visa fler inlägg