Friday I'm in love

Publicerat klockan 12:56:53 i: Dagbok
I don't care if Monday's blue. Tuesday's gray and Wednesday too. Thursday I don't care about you. It's Friday, I'm in love.
Monday you can fall apart. Tuesday, Wednesday break my heart. Oh, Thursday doesn't even start. It's Friday I'm in love.
Idag är det höst igen. Solen gör sig påmind och jag fryser inte ihjäl. Jag firade det med en promenad hem från skolan. Idag är det alltså fredag. En mycket bättre dag än alla andra, skulle man kunna säga. Åtminstone mycket bättre än gårdagen. Det måste vara det att jag gjorde hembakad pizza igår och har rester över att äta idag. Eller så är det att Filip kommer hit ikväll. Vet inte vad som är bäst.
I don't care if Monday's blue. Tuesday's gray and Wednesday too.
Thursday I don't care about you. It's Friday, I'm in love.
Monday you can fall apart. Tuesday, Wednesday break my heart.
Oh, Thursday doesn't even start. It's Friday I'm in love.

Do you hate everything...

Publicerat klockan 15:53:54 i: Dagbok
...or just love to complain?

Jag är fortfarande på dåligt humör och tänkte därför tillägna det här blogginlägget till att klaga över allt jag inte är nöjd över.
  • För det första är vädret grått och kallt och det hjälper inte att ha fler tröjor.
  • För det andra är jag hungrig men inte sugen på mat.
  • För det tredje har jag ingen god mat hemma och måste handla ny.
  • För det fjärde känner jag mig överöst med plugg just nu, något som inte riktigt motiverar fastän det är det jag behöver.
  • För det femte är det oktober, vilket betyder att det är jättelång tid kvar tills det blir varmt igen.
  • För det sjätte har jag ett stort diskberg att ta mig an.
  • För det sjunde är jag sugen på kaffe men kaffebryggaren står inte där den ska, vilket innebär en ansträngning för både att bära den rätt, sätta i sladden, hälla i vatten, skopa i kaffepulver och trycka på knappen.
  • För det åttonde är jag väldigt trött.
  • För det nionde har jag sju lampor i min lägenhet som inte fungerar.
  • För det tionde är dessa övriga nio saker så extremt allvarliga att min positiva lista inte ens skulle bli hälften så lång.

Uninvited feelings

Publicerat klockan 14:44:17 i: Dagbok
Hösten kom och hösten gick. Det blev ingen lång visit. Hösten hälsar på, men den stannar inte länge. Sången går ju så. Det känns lite vemodigt att de vackra färgerna försvinner och ett grått lager av ogenomträngliga moln vägrar släppa förbi en endaste solstråle. Jag vill helst gräva ner mig i ett hål. Lägga mig under täcket och inte komma fram förrän våren. Det är kallt och jag fryser.
Hösten kom och hösten gick. Det blev ingen lång visit. Hösten hälsar på, men den stannar inte länge. Sången går ju så. Det känns lite vemodigt att de vackra färgerna försvinner och ett grått lager av ogenomträngliga moln vägrar släppa förbi en endaste solstråle. Jag vill helst gräva ner mig i ett hål. Lägga mig under täcket och inte komma fram förrän våren. Det är kallt och jag fryser. Dessutom är jag på dåligt humör.
Visa fler inlägg