En rondell

Publicerat klockan 14:56:33 i: Dagbok

"Vilken jävla skitrondell! Vart man än åker så får man inget kul. Motala, Skänninge, Mjölby eller Mantorp..."/ En bitter Filip i bilen.

2 dagar

Publicerat klockan 14:45:16 i: Dagbok
Det kunde lika gärna varit grått väder idag med. Det känns som en sådan dag. Dessutom ska jag vara inne och baka bullar. Det gäller att ta tag i saker och ting själv om man ska få en bra dag. Jag ska för övrigt unna mig en hel helg. Det är inte för mycket begärt. Alls. 2 dagar på 365. Som är bara mina. Vad ska man med namnsdagar och födelsedagar till om man inte ska uppmärksamma dem? Egentligen vill jag ha en hel vecka.

"Nej, egentligen vill du ha ett helt år."

Ja, det är sant. Egentligen vill jag nog ha bra dagar varje dag. Men man kan inte förvänta sig för mycket.

Typsnittskärlek

Publicerat klockan 21:01:19 i: Dagbok
Typsnittet jag har nu tilltalar mig på ett sådant sätt som bara ett typsnitt kan. Trots detta är jag ordtom. Därför tänkte jag tillägna detta inlägg till just typsnitt. Jag vet nämligen ingen annan människa som är så besatt utav detta som jag själv. Jag kan inte gå på stan utan att reagera på, och fundera över, varenda lilla logotyp. Och jag älskar mina böcker från Bild, form & webb I. Jag byter överallt och hela tiden, på MSN, på bloggen och ibland känner jag till och med för att byta mobiltelefon för att få något nytt typsnitt. Lyckligtvis är det möjligt att byta mellan små, mellanstora och stora bokstäver på mobilen jag har nu. Men riktigt nöjd är jag inte. Det är jag aldrig.

Tw Cen MT, Century Gothic, Trebuchet MS, Georgia.. Antikvor, Linjärer, Skripter.. Seriffer, Sans-Seriffer..

Alla har vi våra laster, och det här är min.
Visa fler inlägg