Tre sidor av en introduktion

Publicerat klockan 16:02:16 i: Dagbok
Å ena sidan kändes det som om jag aldrig varit borta. Å andra sidan känns det som flera år sedan sist. Å tredje sidan känns det som något nytt. Kursintroduktionen avklarad och jag måste säga att det känns fint att vara tillbaka i korridorerna igen. Jag är motiverad.

Tidiga morgnar

Publicerat klockan 22:03:30 i: Dagbok
Jag skrev något om att jag skulle ägna mig åt hushållssysslor idag. Jag varken diskade, städade eller handlade, och jag skulle väl inte direkt påstå att jag lagade någon mat, snarare värmde. Dagens tänkta schema blev inte riktigt vad jag tänkt mig. Ikväll har jag istället besökt, och pratat bort några timmar med, min vän Grete.

Nu ska jag snart ställa väckarklockan, krypa ner i min tomma, kalla säng och lyssna på musik tills jag somnar. Imorgon ska jag låta tidiga morgnar återigen bli en del av mitt liv.

En kopp kaffe

Publicerat klockan 11:45:52 i: Dagbok
Nu är jag och katten själva i lägenheten. Jag har satt på kaffe till en och tagit fram en kopp. Jag hittade en fin lapp på matbordet när jag steg upp. Det känns så tomt att det nästan ekar. Det är kallt och jag fryser.

Imorgon har jag kursintroduktion och sen drar det igång. På dagens schema står diverse hushållssysslor. Diska, städa, handla, laga mat. Men först ska jag sörpla i mig det sista av kaffet.
Visa fler inlägg