Kom hem till mig

Publicerat klockan 22:48:41 i: Dagbok
Jag är på dåligt humör. Lyckligtvis är Filip snart här och gör allt bra igen. Så som han brukar.

Fint. Bra. Kom hit nu.

Behövde en ny så jag tog en gammal

Publicerat klockan 21:22:59 i: Dagbok
Jag tyckte att det var dags för en ny header. Så jag tog en från förr som jag hittade på en skiva. Känner dock på mig att jag kommer byta inom en snar framtid igen. Det fanns ju en anledning till att jag bytte bort den en gång i tiden. Dock har lite ändringar skett sedan maj-08 då den arkiverades.

Nu är det så grönt att jag känner mig som en skogsmulle. Nu ska jag ut i skogen på hajk. För det är sådant jag sysslar med. Kan man tro.

Webers tjej

Publicerat klockan 12:50:01 i: Dagbok
Eftersom jag igår skrev ett inlägg tillägnat min vän Line, tänkte jag nu skriva ett tillägnat Grete. En väldigt intressant tjej, med en väldigt intressant läggning. Hon har nämligen en obotlig dragning till äldre män som ägnat sig åt organisationsteori. Med äldre män menar jag inte 5 år äldre, inte heller 10 eller 30. Gretes senaste förälskelse föddes redan år 1864. Nu är det så att denna man verkar ha en avlägsen släkting i vår ålder. Det här har lett till ett nästan kriminellt beteende från Gretes sida. Hon försökte sno åt sig Sofias dator för att kunna få tillgång till hemligstämplad information. Inte okej. Alla får vi inte all information Grete. En del får mindre, en del får ingen alls. Deal with it. Han kan inte känna sig bekväm med hennes beteende. Därför ber jag på mina bara knän, å Webers vägnar; lägg ner!

Övrigt att tillägga att grupparbetet är lika effektivt som vanligt i skolans bästa grupprum.
Visa fler inlägg