Happy Halloween?

Publicerat klockan 14:24:24 i: Dagbok

Efter många önskemål om ett nytt blogginlägg tycker jag nu att det är dags. Nu, när jag egentligen har vettigare saker att göra. Det är lördag och hela den här dagen ska jag spendera med ekonomistyrning. Förhoppningsvis kan bra musik göra det lättare.

På måndag är det dags för tenta i Kalkylering & Intern Redovisning. Oavsett hur det går på måndag är det värt att fira. Och firas ska det, minsann. Det blir fint. Väldigt fint.

Nu ska jag ge mig in i världen av investeringskalkyler, resultatplanering och ABC-metoder. Yay! Vad roligt jag ska ha. Jag hoppas att ni förstår det.

Min stora debut

Publicerat klockan 16:30:25 i: Dagbok
Förväntansfull satt jag på bussen hem. Nu skulle det ske. Min stora debut. Jag skulle bli kalmarit på riktigt. Och vem vill inte det?

Med lätta steg gick jag mot lägenheten. Trots regn och kyla var jag varm i kroppen. Nyfiken på vad som komma skulle. Ställde ner mina saker i hallen. Rev upp allt som var i vägen. Nu skulle det ske. Det blev hett och jag grep tag i två bollar. Och två till. Ska det va' så ska det va'! De var mjukare än jag hade anat, och hade en konstig konsistens.

Fram med vispgrädde, och andra nödvändiga tillbehör. Nu var det dags. En boll i munnen. Slemmigt.

Det där var absolut första och sista gången. Första och sista gången jag satte tänderna i kroppkakor. Det kan ha varit det värsta jag testat.

Några ord om ingenting

Publicerat klockan 14:01:02 i: Dagbok

Nu har jag suttit och tittat på skärmen länge och mycket koncentrerat. Ändå kommer jag inte på vad jag ska skriva om. Jag känner ett behov att skriva men har ingen aning om vad. Skrivprocessen slutar alltid på fel sätt. Skriver, blir nöjd, lägger till något, publicerar, tittar, funderar på om det verkligen blev bra, orkar inte göra om, raderar. Om och om igen.


Jag sitter här och lyssnar till vackra texter och toner av Lars Winnerbäck och Melissa Horn. Två människor som brukar kunna sätta fart på både känslor och tankar. Inte ens det får inspirationen att flöda.


Så, vad gör man då?


Jo, man skriver ett totalt meningslöst blogginlägg som bara handlar om hur lite jag har att skriva om. Kul.

Visa fler inlägg