Oh sunny day

Publicerat i: Dagbok

Midsommarhelgen spenderades på landet. Grön natur, en röd stuga, en sjö med fisk och nära och kära bidrog till en lyckad helg. Större delen av helgen var grå och regnig men då och då letade sig några solstrålar fram.

Vädret har äntligen vänt och solen letat sig fram på heltid. Idag har jag gått in för att bli brun. Ikväll tar jag det lugnt med film.

Jag funderar relativt ofta över om jag verkligen vill ha kvar bloggen, men kommer aldrig fram till något bestämt. Kanske, kanske inte. Kanske blir den lösenordsskyddad. Tiden får utvisa.

#1 - - Anonym:

underbar bild:)

#2 - - Malin:

Låter som en härlig midsommar!

Blev du något brun idag? Jag höll mig inne större delen av dagen.. Om solen är med oss imorgon får det bli andra bullar :)Och jag tycker absolut att bloggen ska få vara kvar! Kram och godnatt

#3 - - Micha:

Svar: Vad fin du är. Det där var det finaste jag fått skrivit från någon på länge. Det var ärligt, och jag är glad över att du kommenterar, det ska du veta. Massor med Kramar till dig!

#4 - - alec:

vart ligger landet?

#5 - - Johan:

Det var en trevlig helg ja, synd att den är slut nu för somliga dock. Kan åtminstone gotta mig i att den snart är det för dig med;) Jag tror inte du klarar dig utan blogg, men du skulle ju kunna lösenordsskydda kanske.

#6 - - Fredrik Frisören:

Ha en nice dag =)

#7 - - C A T T I S . G U S T A F S S O N:

fin bild :)

#8 - - Linda:

Underbara sommar.

Lösenordskyddar du vill jag ha koden ;|

#9 - - Linda:

Vad bra! Hoppas du har en mysig kväll :) Sommarkvällar är härliga.

#10 - - Emelie:

Jag tycker verkligen att du ska ha kvar bloggen, men om du bestämmer dig för att lösenordsskydda den så vill jag gärna ha lösenordet :)

#11 - - Sabine - Ab imo pectore:

soool :D och fin design du har nu!

#12 - - Micha:

Svar: haha, jag tyckte också att jag var skitrolig när jag skrev "Glass någon?" - det var det som var meningen ;) Tack för att du kommenterar vännen! Är du i Motala nu i sommar? Puss

#13 - - Malin:

Det värsta är att det är jobbhelg.. :/ Tider och sånt dyker oftast upp samma vecka. Så jag håller en tumme och hör av mig! Puss

#14 - - angelica - en annorlunda och bättre ung mamma blogg:

fin blogg du har, lägga till varann på bloglovin kanske?=)

#15 - - Micha:

Jag är hemma nu! Kanske kan vi ses någon dag? Hur länge stannar du i Motala? =) Kram! Och om du ska lösenordsskydda så vill jag ha ditt lösenord. Om jag får.

#16 - - Micha:

Svar: Sounds great! Då får vi se till att planera in något. Hoppas det blir bättre väder, så kan vi dra iväg och bada eller något? =) Kram!

#17 - - Josefin:

Jag är precis lika velig. Att blogga, eller inte blogga - DET är faktiskt frågan.

#18 - - Jenny:

Grymt snygg bild, Elin!