Oh sunny day

Publicerat klockan 21:16:26 i: Dagbok

Midsommarhelgen spenderades på landet. Grön natur, en röd stuga, en sjö med fisk och nära och kära bidrog till en lyckad helg. Större delen av helgen var grå och regnig men då och då letade sig några solstrålar fram.

Vädret har äntligen vänt och solen letat sig fram på heltid. Idag har jag gått in för att bli brun. Ikväll tar jag det lugnt med film.

Jag funderar relativt ofta över om jag verkligen vill ha kvar bloggen, men kommer aldrig fram till något bestämt. Kanske, kanske inte. Kanske blir den lösenordsskyddad. Tiden får utvisa.

And the rain keeps fallin' down

Publicerat klockan 13:23:40 i: Dagbok

Idag lever jag vid sidan av de stora regndropparna i säkert förvar under både tak och en filt på altanen. Där myser jag ner mig tillsammans med en god bok och varma drycker.


Regniga dagar har definitivt sina fördelar.

En fin, varm och somrig dag

Publicerat klockan 23:31:44 i: Dagbok
Den tidiga kvällen spenderade jag med Virren och Sara i solen vid det ovanligt stilla och bländande Vättern. Kameran var med, humöret var på topp och mina kära vänner hade jag saknat grymt mycket. Det är fint med små återträffar. Det borde finnas fler tillfällen.
Den senare delen av kvällen tillbringar jag här i lugn och ro framför foton och Photoshop. Det känns skönt att vara ledig imorgon och inte behöva tänka på att dra mig upp innan tuppen.
Visa fler inlägg