Ett grått täcke över stan

Publicerat klockan 12:16:43 i: Dagbok
Gårdagens utspridda moln har idag klistrat ihop sig till ett stort grått täcke över hela staden. Det gör inte så mycket. Snart är jag ändå utom räckhåll för regnet innanför jobbets väggar.

Igår trotsade jag och Virren molnen och begav oss till Varamon med varsin öl. Kvällen slutade med pizza och bio. Det jag väntat på hela filmen inträffade inte alls, även om det var nära. Kanske nästa film. Det absolut bästa med Harry Potter-filmerna är karaktärernas kärleksbekymmer, om Voldemort dör eller inte spelar ingen roll. Han är bara en bifigur.

Fåglarna kvittrar inte

Publicerat klockan 17:21:50 i: Dagbok

Idag är jag ledig och självklart regnar det ute. Imorgon är det dags för ett tiotimmarspass och antagligen blir det soligt.


Igår, när jag inte var ledig, var vädret desto bättre. Lyckligtvis spenderade jag inte hela dagen i min jobbutstyrsel. Under eftermiddagen fikade jag på stan. På kvällen fick jag besök av Johan och jag bjöd på mat. På natten gjorde Filip oss sällskap för en nattpromenad vilket slutade med tända ljus, coca cola och chokladpudding på min altan.


Tittar tillbaka på bilder från soligare dagar och låtsas att jag hör fåglarna som kvittrar.

Idag håller jag mig till det svartvita. Nu ska jag försöka njuta av min lediga, regniga, dag i sällskap av toner från 3 Doors Down. Innan jag skruvar upp volymen ska jag ringa till Grekland och hoppas att lite solsken lyckas ta sig hit via radiovågor.

I en dvala

Publicerat klockan 14:44:50 i: Dagbok
Idag är en sömnig dag. Trots att jag försökt väcka mig med både kaffe och cola går jag fortfarande runt i en slags dvala. Snart är det dags att jobba. Det ska bli spännande att se hur många "felslag i kassa-återköp" jag lyckas åstadkomma idag.

I won't let him win, but I'm a sucker for his charm.
Trouble is a friend, yeah trouble is a friend of mine.
Visa fler inlägg