"Oh, yeah, there's my favorite leaf!"

Publicerat klockan 22:39:59 i: Dagbok

Det är väldigt få saker i livet som jag fastnar för, stannar vid och inte tröttnar på. En av dessa saker är TV-programmet Lost. Sedan 2004 har jag följt avsnitt efter avsnitt och köpt säsong efter säsong. Dessa säsongsboxar har jag sett så många gånger att jag kan replikerna. "Men det kan väl inte vara spännande att se på allt en gång till?", sägs det. Men visst är det spännande. Det är ju Lost, vilket betyder att det alltid finns något samband man har missat att lägga märke till, hur många gånger man än har sett det.

Den senaste timmen har jag spenderat klickandes omkring på Internet för att läsa om Lost. Förlorat mig i andras spekulationer om hur allting ligger till och kommer att sluta. I början av nästa år sänds den sjätte och sista säsongen. Jag är en aning kluven vad det gäller det här. Å ena sidan vill jag att det ska fortsätta i all evighet, medan jag å andra sidan inte vill att det ska fortsätta så länge att det tappar kvalitet. Om Lost skulle fortsätta mycket längre skulle det förlora fler tittare och inte ha råd att göra något slut överhuvudtaget, och det vore ju synd.

Alla som inte har sett Lost, eller som slutade titta efter någon säsong, jag tycker lite synd om er. För det är fint det där Lost. Och invecklat, inte att förglömma. Men ack så fint.

Jag är medveten om att det här blogginlägget snuddar på besatthet från min sida. Jag försökte hålla det så kort som möjligt men skulle egentligen kunna ha en hel blogg om bara Lost. Jag drar nog min gräns här dock. Tur för er.

4 8 15 16 23 42. Godnatt. Imorgon börjar min hösttermin.

I staden där det alltid blåser motvind

Publicerat klockan 22:21:46 i: Dagbok
Jag är hemma från Grekland och tillbaka i Kalmar. Greklandsresan var varm och skön. Solen brände, poolen var avsvalkande och maten var god, precis som det ska vara. Första dagen trampade jag på ett bi och min fot blev uppsvullnad och öm, åtminstone en liten stund. En annan dag gjorde jag det ofattbara misstaget att beställa "Mixed sea food" på en restaurang. Jag hade väntat mig olika mixade fisksorter men det enda mixade var i princip olika storlekar av bläckfisk. Bläckfisk som smakar hemskt och har en konsistens som gummi. Det var självklart inte bara bläckfisk men den pyttelilla svärdfiskbiten låg under all bläckfisk och smakade därför också så. Synd att jag inte gillar räkor heller. Nästa gång ska jag hålla mig till bara tzatsiki, greksallad, pepparstek och souvlaki..

Jag åkte med familjen i bilen ner till Kalmar. Tur, annars skulle jag aldrig ha fått med mig ens hälften av mina grejer hem. Tänk att man hinner samla på sig så mycket nytt på bara några månader. Vi har hunnit fylla min kyl och frys, inhandla nödvändigheter på IKEA och äta på restaurang. Imorgon eftermiddag beger sig familjen hem igen och på måndag är det dags för kursstart. Jag är laddad!

Fika är gott

Publicerat klockan 22:55:20 i: Dagbok
Dagen har bjudit på en fika med Filip. Trevligt!

Jag har hunnit få ner en hel del i min resväska idag med. Det är ju trots allt snart det är dags att flyga iväg. Skrämmande snart.
Visa fler inlägg